Nästan alla har en förebild som de ser upp till och önskar att de var, i alla fall lite, som. Vissa har en fredskämpe, någon annan en förälder och den tredje James Bond. Just den sistnämnda är absolut inget ovanligt, och det är inte så konstigt. Agent 007 är trots allt en riktig legend. De flesta av oss är nog dock medvetna om att några hemliga spioner kommer vi aldrig bli, men det bör inte hindra oss från att influeras och inspireras av Mr. Bonds liv och sätt att leva. Vissa saker är riktigt välkomna i många liv! Här följer några exempel på vad man kan göra för att bli lite, lite mer som vår förebild James Bond.

  • När man har ett mål, eller någon man vill känna sig som, är det alltid bra att omringas av bilder på människan. Kanske en cool sekvens från senaste filmen på en äkta canvas? Eller som bakgrundsbild på mobiltelefonen? Det finns massor av sätt att gå tillväga för att få in naturliga påminnelser om herr Bonds pondus och skicklighet som gärna får smitta av sig på en själv.
  • James Bond är en man som är väldigt vältränad och spenderar många timmar i gymmet. Något som man enkelt kan göra själv för att få samma känsla som han har. Dessutom är det inte bara något som har med Bond att göra, utan man mår dessutom väldigt bra av att röra på sig och bli starkare.
  • Vi vet nog alla vad agent 007 föredrar att dricka i en bar, eller varför inte hemma? Att beställa samma typ av drink när man är ute på festligheter är antagligen det lättaste man kan göra för att känna sig som sin förebild. Dessutom ska man ändå köpa en drink, lika bra att beställa in en dry martini, skakad och inte rörd.

Något man ska tänka på i sin jakt på att bli så lik James Bond som möjligt är att han inte bara är en god hjälte som hjälper alla utan egentligen en rätt slug man. Dessutom blir han allt mer våldsam om man jämför med hur det var när den första filmen släpptes. Inget att sträva efter!