Bond, James Bond… junior. Kommer ni ihåg? Säkert är det inte alla som gör det – men det fanns faktiskt en James Bond Junior förr i tiden, i form av en tecknad figur på tv. Och många förknippar kanske James Bond med vuxna, men för många barn är det också en riktig hjälte. Och om ditt barn är ett av de många barn som älskar James Bond, kan ett James Bond kalas vara den bästa av presenter du kan ge ditt barn.

Tema på kalaset

Och det behöver inte ens vara speciellt ansträngande att anordna. I och med internet kan du köpa det mesta via datorn, och det går att hitta mängder av olika varianter av ballonger, servetter i olika kalas teman som passar. Kolla in barnkalas tips från Partytajm för att hitta det som kan fungera till kalaset och du kommer att bli förstummad över alla möjligheter du ramlar över. Den här gången är det dock James Bond kalas som nalkas – så vad är det vi behöver då? En idé är ju att låta barnen välja om de vill vara på den onda eller den goda sidan. Exempelvis kan man köpa svarta ballonger och servetter till de som är skurkarna, medan james bond och hans gäng får komma med röda ballonger och likannde. Maskar är något du kan beställa hem också, om du verkligen vill få barnen att gå in i rollen. Till det kan du ju anordna diverse lekar i James Bond anda.

Du väljer vilken nivå du vill ta det till, för genom att beställa på nätet kan du vara säker på att hitta allt vad du behöver. Vi lever i en möjligheternas tid och om James Bond är den ditt barn vill vara när det nalkas födelsedag, vem är du då att stoppa henne eller honom?