Bondmusikal & samlingsfilm
 

Som om det inte vore nog med en Bondmusikal går det nu även rykten om en Bondfilm med alla gamla Bondskådespelare. Om det blir verklighet är inte än säkert, men nog håller vi tummar och tår.

En dröm för alla bondälskare kan bli verklighet, nämligen en bondfilm med alla ex-007:or. Detta rapporterar tidningen Aftonbladet och uppgifterna har det är Sir Roger More som har avslöjat idén. Men det är en av agenterna som tvekar, den allra första: Sean Connery. Men om han ställer upp, så kommer det alltså att komma en bondfilm med:

  • Sean Connery
  • George Lazenby
  • Timothy Dalton
  • Pierce Brosnan
  • Sir Roger More

Roger More 87 gör inte sina egna stuntspistolsm2009.se

Äldst i samlingen är Roger More, med sina 87 år. Han är verkligen på åren, men känner alltså ändå att han kommer orka spela, men han kommer antagligen inte att göra sina egna stunds. Så här säger han i artikeln:

– Jag behöver ungefär tio stuntmän. Annars får väl de mest ålderstigna James Bond-uttolkarna stanna kvar hos Q i labbet och hjälpa till med att snickra ihop en rollator. I så fall givetvis utrustad med dödliga vapen.

Förhoppningsvis kommer filmen att bli verklighet, men till dess får vi njuta av filmer med nuvarande Bond: Daniel Craig. Man kan även göra egna Bond-filmer eller ordna roliga Bonduppdrag tillsammans med vännerna. Med lite rekvisita och fantasi kommer man faktiskt ganska långt. Köp exempelvis en actionkamera och kvalitetsväskor från peli, lite fejkvapen och sen är det bara att köra. Du blir Bond, med rätten att ”döda”. Ja, för inte dödar man på riktigt. Så är det ju också i filmerna.

Bondmusikal av Merry Saltzman

Utöver den fantastiska film med samtliga tidigare bondskådespelare ska Bondfilmerna även bli musikal. Det låter om något ännu mer galet, men enligt Metro så har Merry Saltzman (dotter till Bond-producenten Harry) köpt rättigheterna till att skriva en musikal baserad på James bond. Spännande, helt klart. Någonting som verkligen vore häftigt är ju faktiskt att se alla bondskådespelare i musikalen, men det är nog en dröm som inte kommer att bli verklighet.