Alla har vi väl suttit framför en James Bond film och tänkt tanken; sådär skulle jag också vilja leva. Visst kanske man gärna skulle slippa alla knipor och obehagliga situationer han befinner sig i, men förutom det så verkar han onekligen ha ett rätt bra liv, inte sant? Dessvärre så är det betydligt lättare sagt än gjort att leva ett liv som 007, men man kan i alla fall ha honom som tema på en rolig fest! 

Att man verkligen gillar filmerna, och böckerna, som handlar om agent 007 James Bond är inget ovanligt. Många näst intill avgudar dem, och önskar att de kunde leva som Bond själva. Något som kanske inte är så lätt att uppnå, men man kan i alla fall inspireras av honom när det är dags för en födelsedagsfest eller så. Så i väntan på att det ska bli en ny James Bond på filmduken, låt oss ta upp några tips för hur man kan fixa en fest med just detta tema! 

  • Lite beroende på hur stor fest man vill ha, brukar man lägga olika summor pengar på det. Fyller man jämt eller så och kanske hyrt lokal så vill man såklart slå på stort, men det skadar knappast att hålla kostnaderna nere, inte sant? Ett tips är därför att kolla in www.gratislandet.se där man säkerligen kan hitta en del rabatter för saker som passar perfekt till ens kalas med James Bond tema!
  • Även om man har kollat på alla filmer innan, så skadar det inte att se dem igen. Dels för att de är så himla bra, och dels för att få upp inspirationen till saker som man kan fixa till festen! Visst finns det en del kända saker som verkligen är ett måste, men samtidigt så glömmer man bort en del. Det skadar alltså inte att friska upp minnet!
  • Det går knappast att undvika att ha en fest med temat 007 utan att tänka på hans otroligt populära replik ”shaken, not stirred” när det kommer till dryck att servera. Men faktum är att om man skulle dricka som självaste Bond, skulle det vara rent av livsfarligt. Så se till att det finns bra med alkoholfria alternativ, det blir fortfarande en riktigt bra Bond-fest!

http://www.dreamstime.com/stock-images-james-bond-image6953584