James Bond i julklapp?
 

Snart kommer den nya James Bond-filmen ut på biograferna, lagom till höstmörkret och vinterns antågande. Vem sjunger ledmotivet och vad kommer egentligen filmen att heta?

Den som älskar James Bond och hans coola gadgets gör gott i att skriva sin önskelista efter det stora utbudet i Fyndiqs julklappshörna på https://fyndiq.se/giftdepartment/julklappar/. Där finns det garanterat presenter och julklappar till alla i familjen, oavsett ålder.

Kommer nya James Bond-filmen heta Shatterhand?

popcorn-movie-party-entertainmentJa, många talar om James Bond just nu. Enligt en artikel i Expressen går det att läsa om hur arbetstiteln på filmen har varit Shatterhand. Det är dock oklart om filmen i slutändan kommer heta just det. Vad som är säkert är dock att Daniel Craig kommer fortsätta att spela Bond, i denna film och i nästa som kommer släppas om två år. Den senaste filmen ”Spectre” kom för två år sedan och innan dess var det ”Skyfall” och ”Casino Royale” för över tio år sedan. Denna film blir alltså den femte i raden för Craig.

Enligt en artikel i Aftonbladet kommer eventuellt Beyoncé göra musiken till nästa film, den som kommer 2019, eller i alla fall ledmotivet som brukar bli väldigt spelat i radio. Det spekuleras samtidigt att det kanske blir en comeback för Adele. Adele sjöng titelspåret till Skyfall som kom ut 2012 och vi får se vem som tar steget och sjunger för nästa film.

Vem vinner budgivningskriget?

Just nu pågår även ett budgivningskrig om distributionsrättigheterna till filmserien. Tidigare var det Sony som ägde rättigheterna men när dessa nu har gått ut vill både Universal, Sony, Warner Bros och Fox ha dessa. Även Apple och Amazon är enligt en artikel i Göteborgs-Posten intresserade. Fråga är vilka som budar högst:

Sajten skriver att Apple kämpar med Amazon och Warner Bros för serien. För två år sedan gick senaste avtalet för den nämligen ut, och nu är det alltså dags att säkra framtiden – MacWorld