Den 4 november 2015 är det planerat att bli premiär för film nummer 24 om vår Agent 007, men om det blir på så vis återstår att se – under inspelningarna har det nämligen skett en del missöden som i längden kan komma att försena hela produktionen.

Tidigare har vi spekulerat i hur det skulle vara om självaste Agent 007 skulle vara en vanlig man och inte en charmör med rätt att döda, men kommit fram till att han kommer vara den samme odödlige man han är i många, många år till – och ett tydligt bevis på detta är kommande filmen Spectre som har planerad premiär den 4 november detta år. Men vägen till premiärdatumet känns ännu en bit bort, speciellt eftersom att filminspelningarnas team tycks vara drabbad av en oövervinnelig oturs-streak med både stölder, skador och förlorade inspelningsplatser.

3625443-filminspelningBestulna, stoppade och skadade

Innan filminspelningarna ens påbörjades i december i fjol började teamets otur. Då stals nämligen fem stycken bilar som modifierats för att användas av bland annat vår agent i filmen – och nu kommer nästa käpp i hjulet för inspelningsteamet. Nu har man istället förlorat rätten att spela in en av filmen viktiga begravningsscener på den kyrkogård man ansökt om och tvingas byta inspelningsplats från den stora kyrkogården Cimitero Monumentale Del Verano i Rom till att spela in scenen på museet Museo della Civiltá Romana istället. Likaså stoppas filmteamet från att spela in en biljaktsscen vid Quattro Fontane, skriver Folkbladet. Men oturen slutar inte ännu. För den som trodde att filmen huvudrollsinnehavare Daniel Craig var lika odödlig som 007 får nog tänka om en gång till – han skadade nämligen sitt knä ganska så illa nu under februari och det har medfört att man måste skjuta upp en planerad slagsmålsscen. Så även om Agent 007 är en agent i världsklass som inte en enda skurk rår på vilket gör honom oövervinnerlig många gånger – så behöver inte det betyda att varken inspelningsteamet eller mannen som spelar titelrollen är det i verkligheten!