Succé för nya Bondfilmen
 

Många är det som har längtat efter den nya Bondfilmen Spectre. Och de flesta som sett den blev inte besvikna då den bjöd på allt som en Bondfilm ska bjuda på: fartfyllda actionscener, kärlek och många bra one-liners. 

Spectre” är en känslomässig fullträff som på ett smart och stilsäkert sätt knyter ihop de lösa trådarna från alla fyra filmerna med Daniel Craig”

Citatet kommer från dns filmrecensent Helena Lindblad och som menar på att dom med den senaste filmen verkligen fått in en fullträff. Att det blev en femma från Dn var ganska väntat och när man ser att de övriga tidningarna hänger på med berömmet så är det lätt att få otroligt höga förväntningar. Men, om man gillar en klassisk bondfilm så kommer man inte att bli besviken. Dock slår Gp:s filmrecensent ifrån sig och är mer kritisk till filmen och hade kanske tänkt sig något annan – men vad kan man fråga sig?

“Köper ni osammanhängande historier, tickande displayer som visar när husen ska sprängas och en hjälte som överlever allt? Ja, då har ni två och en halv timmes anständig under hållning framför er. Vi som hade hoppats på lite mer innehåll är också lite mer besvikna.”

2235849-inside-barrel-illustrationDen senaste bondfilmen med Daniel Craig som den stilige britten har slagit rekord i Sverige under en premiärhelg och Bond är den mest kända karaktären i filmvärlden, så kanske är det inga konstigheter. Om man är osäker eller bara vill komma i stämning rekommenderas Plejmo för att kolla på film hemma innan och komma i Bondstämning. Då kommer ni garanterat inte att bli besvikna.