Vem blir nästa Bond?
 

Det är många som undrar vem som får äran att spela nästa James Bond, efter Daniel Craig. Nästa film förmodas komma upp på biograferna om ungefär ett år, i november 2017. Om Bond då är en kvinna, en gammal barnstjärna eller kanske en svart man – det får vi alla se.

pexels-photo-173484Vem blir egentligen nästa Bond? Diskussionerna kring detta tycks inte sluta och ena stunden är föreslås en kvinnlig Bond, andra gånger att Daniel Craig ska köra ytterligare en film – tio år efter den första han gjorde, Casino Royale. Men hur blir det nu? Dessa är de olika rykten som omsvävar den eftertraktade rollen som agent 007, med rätt att döda:

  • Enligt massor av Twitter-retweets är det Gillian Anderson som borde ta över rollen efter Daniel Craig
  • En annan person som nämnt frekvent i Bond-debatten är brittiska Idris Elba
  • Tom Hiddleston blev häromsisten även han omtalad som en eventuell Bond-figur för filmen nästa år
  • Kanske blir det återigen Daniel Craig, som nu gjort fyra filmer
  • Det är även prat om att barnskådespelaren från Billy Elliot (som nu är vuxen) ska ta rollen som Agent Bond, James Bond

Källa: Expressen

Se alla Bonds prylar på riktigt

Det finns många som gärna skulle leva i agenternas spännande värld. Att få vara James Bond för en dag är nog mångas hemliga dröm. Det kanske inte går att verkligen leva det liv 007 tycks leva på storskärmen, men det går att ”agentifiera” delar av det. På Presenter finns det massor av smarta prylar som påminner om Bonds roliga saker.

Om man i verkligheten vill se Bonds olika prylar och gadgets, finns dessa till beskådan i Paris. Utställningen James Bond 007, l’exposition tar plats på Grand Halle de la Villette och där finns det en hel massa nästan mytologiska saker att se. Allt från motorcyklar Pierce Brosnan åkte på 1997 till manicker från 1960- och 1970-talets guld-era då Bond spelades av Roger Moore och Sean Connery. På utställningen visas mer än 500 objekt och det är allt från skjutvapen till cigarettändare och badkläder som finns till beskåda i den otaliga montrarna. Intressant för varje Bond-fantast! Mer om utställningen kan en läsa om här i denna artikel från Dagens Nyheter Kultur.